über-sociaal

0to9 denkt verder met socials

0to9 is natuurlijk über-sociaal! Naast onze social media plannen, redactievergaderingen of inmiddels vermaarde Cross Quarterly denken we ook graag buiten de gebaande paden van bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

BEWEEGCOACH DARYL

Voor de online activatie van beweegcoach Daryl van het Diabetesfonds maakten we een serie filmpjes waarmee jij je omgeving in beweging kan zetten.
Samen met je schatje sexy moves maken of je vrienden aan het werk zetten? Geen probleem met de Facebook App die op een snelle manier jouw Facebook foto’s inlaadt en er een swingend filmpje van maakt!

IEDERE DAG EEN BEWEEGTIP!

Liever een dagelijkse beweegtip op je Facebook wall? Dat kan met de Daily Daryl app! Gedurende 1 maand ontvingen volgers grappige en nuttige beweegtips. Easy!

www.iedereenbewegen.nlTWITTERBOOM

In het katern GeWOONgroen van tuinblad Groei & Bloei lees je alles over makkelijke planten en mooi wonen. 0to9 heeft vooral groene vingers op social media, dus maakten wij de 'Twitterboom', iedere tweet laat de boom weer een beetje groeien...
Het resultaat: een zeer succesvolle retweet actie!

Je social media doneren

We vinden onszelf allemaal erg belangrijk op de socials, maar wat als je eens een dag onbelangrijk bent om kinderuitbuiting te stoppen? Dat was het centrale gedachtengoed van onze campagne voor Terre des Hommes.

Je profiel foto onbelangrijk maken? Onze avatar changer doet het zo. Maar ook een make-over van je Hyves pagina, Twitter profiel of het automatisch uitnodigen van je vrienden om te helpen behoorde tot de set ‘social tools’ die wij maakten om netwerken te activeren.

 

Mede dankzij de steun van BN-ers als Armin van Buuren, Roel van Velzen en Jim Bakkum zag je de hashtag #onbelangrijk in campagne periode heel wat voorbij komen!

STEMMEN WERVEN DOOR JE NETWERK TE ACTIVEREN

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) organiseert jaarlijks de campagne "HorecaHelden". Hiermee kunnen collega's in het horecavak elkaar nomineren voor de titel "HorecaHeld van het jaar".

Een SVH Horecaheld wordt je natuurlijk niet zomaar, daar heb je veel stemmen voor nodig! 0to9 gaf tijdens een seminar de genomineerden handige tips om hun netwerk te activeren.

Daarnaast kregen allen een handige toolkit waarmee zijn hun socials optimaal konden inrichten.STERRENDEALS

Horecatalentjes maakten kans op te gekke prijzen voor de hele klas door een sterrendeal te delen én likes te verzamelen onder klasgenoten!

www.horecasterren.nl